Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Johannes


inspirator

Als 9e kind uit een gezin van 10 kinderen kende Johannes een speelse jeugd in een wereld van uitersten. Zijn molukse ouders verlieten na de 2e wereldoorlog noodgedwongen Indonesie en vestigden zich in Nederland. Spiritualiteit was onlosmakelijk verbonden met hun cultuur. Naast een christelijke opvoeding maakte hij ook de mystieke wereld met rituelen van dichtbij mee. Deze achtergrond en zijn persoonlijke intuitie en gevoeligheid leiden hem steeds als een kompas. Hij voelt zich verbonden met een 'Hogere Bron', en daar put hij de helende energie en informatie uit.


Johannes verzorgt ook groepsmeditaties en lezingen rond diverse thema's. Hierbij laat hij zich leiden door de inspiratie van het moment. Tijdens de persoonlijke coaching kunnen allerlei blokkades worden opgeheven; vaak gebeurt dit op een spontane wijze. Zijn vermogen om aura en lichaam te lezen en dit te vertalen in een begrijpelijke taal geeft hem volledig vertrouwen in wat hij mag doen.


Johannes verzorgt ook zuiveringsrituelen in gebouwen, zowel huizen als bedrijfspanden en kantoren (space clearing). Hierbij worden negatieve energiestromen omgezet in positieve stromen. In een persoonlijk consult van 1 uur maakt Johannes verbinding op zielsniveau. Hij leest je aura en geeft je nieuwe energie. Je ontvangt wat je nodig hebt om verder te gaan. De rest laat je achter je.

Stuur een mailtje naar johannes[at]hemelopaardenu.com voor een afspraak.