Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Privacybeleid

Inleiding


Hemel op Aarde B.V. vindt dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van (ex)klanten en relaties belangrijk is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hemel op Aarde B.V. houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).


Verwerking persoonsgegevens


In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, producten of diensten bestelt of anderszins contact heeft met Hemel op Aarde legt Hemel op Aarde deze gegevens vast. Hemel op Aarde gebruikt deze gegevens voor het voorbereiden en uitvoeren van de overeenkomst, het toesturen van de aangevraagde informatie of offerte(s). Daarnaast legt Hemel op Aarde gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te stellen van (nieuwe) producten en diensten van Hemel op Aarde en activiteiten van zorgvuldig geselecteerde derden. Hierbij probeert Hemel op Aarde rekening te houden met uw voorkeuren. Persoonsgegevens worden door Hemel op Aarde slechts verstrekt aan derden voor zover dit overeenstemt met het doel van de persoonsregistratie, wettelijk vereist is of geschiedt na toestemming van de geregistreerde of diens gevolmachtigde. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een berichtje te sturen naar Hemel op Aarde B.V. per post of via het wijzigingsformulier.


Inzagerecht en correctierecht


Hemel op Aarde is verplicht om aan een ieder van wie zij persoonsgegevens beheert, in persoon of aan diens gevolmachtigde, op diens verzoek volledige inzage te geven in de betreffende gegevens.


Clickgedrag


Op de website van Hemel op Aarde worden algemene, niet-identificerende bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Hemel op Aarde haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.


Cookies


Hemel op Aarde maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Hemel op Aarde maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.


Hemel op Aarde en andere websites


Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan Hemel op Aarde geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor het privacybeleid, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.


Wijzigingen


Hemel op Aarde behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Controleert u daarom regelmatig het privacybeleid van Hemel op Aarde.


Breda, 25 mei 2018


Hemel op Aarde B.V.

Post: Van Slingelandtstraat 61, 4812 LB Breda

E-mail: Wijzigingsformulier

Aangesloten bij de SGC onder registrantnummer 13422

Geschillencommissie Informatieaanbieders Cookies in Use

24/7-zorg

Page title

24 uur per dag, 7 dagen lang. Zorg op afstand.

Google Translator

Testimonials

"Mijn puzzel is nu compleet alle stukken passen. Ik ben zo dankbaar naar mezelf toe, en ook naar jou toe. Omdat ik zoveel ondersteuning heb gekregen, om vol te houden.En toegegev..."

Karine V.

.........................................................

"Zaterdag was een wonderlijke ervaring voor mij en het contact, verbondenheid met jou zindert sindsdien nog steeds Doormij heen... Mijn oprechte dank voor wat je hebt gedaan. Wa..."

Veronique H.

.................................................................

Read more testimonials...