Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hemel op Aarde

inspiratie en creatie

Business en Storytelling, een ideale combinatie voor een middagje netwerken en inspiratie opdoen in een fijne ambiance afgewisseld met acts.


The World Is Your Stage is een event waar business en storytelling elkaar ontmoeten. In de bijzondere sfeer van een voormalig kerkgebouw laat jij je inspireren, ontroeren en motiveren door zes sprekers. Ze delen hun (ondernemers)verhaal met jou en laten ook een ander talent van zichzelf zien op het toneel. Een goodie bag krijg je natuurlijk mee met leuke attenties en aanbiedingen, en er is voldoende gelegenheid om te netwerken. Kortom, het belooft een mooie en verrijkende middag te worden met waardevolle ontmoetingen. Dus, laat je verrassen en kom naar dit event op zaterdag 22 oktober in Breda, in Ontmoetingscentrum De Vlieren. 12.00 - 18.00 uur. Parkeren is gratis en de stadsbus stopt praktisch voor de deur.

Met jouw deelname steun je Pink Ribbon. Wij dragen ook een steentje bij aan het steunen van projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen.


koop tickets hier

Maak kennis met de sprekers

Erwin deelt zijn 'innerlijke' reis, waarbij zijn Indische roots aan bod komen. Erwin vertelt hoe hij omging met tegenslagen. Achteraf gezien waren het juist uitdagingen. Het heeft hem als mens gevormd tot wie hij nu is. Praat met anderen over wat jou dwarszit. Soms kan delen juist die ruimte geven die je nodig hebt om vooruitgang te boeken. Sinds hij zijn stem terugkreeg vond Erwin een nieuwe passie: zingen. Daar gaan we dus even goed voor zitten!

Erwin van der SlootVolg Erwin op Instagram

Heb je er weleens over nagedacht wat je écht zou willen doen, leren of ervaren als je GROOT zou dromen? Tijdens deze talk inspireert Leila aka Spiritueel op Sneakers, jou om na te denken over het allerbelangrijkste wat je hebt: Jouw leven! Laat je meevoeren door Leila’s levensverhaal, lessen en inzichten en leer los te laten wie je denkt te moeten zijn, zodat ook jij jouw pad van geluk, liefde en succes manifesteert.

Sandra heeft haar eigen grenzen verlegd door telkens die 'sprong in het diepe' te nemen. Dat werd haar niet altijd in dank afgenomen door haar omgeving. Het was niet haar angst, maar die van de ander, ontdekte ze. Ze komt niet alleen praten, maar ze gaat ook voor ons zingen. Sandra: "Af en toe moet je dingen doen die heel eng zijn, maar uiteindelijk brengen ze iets heel moois".

Sandra de KoningVolg Sandra op Instagram

Na veel omzwervingen besluit Kim neer te strijken in haar vertrouwde Breda, dichtbij haar geliefde Mastbos. Na een succesvolle carrière als zangeres besluit ze het roer om te gooien en haar innerlijke Zelf te herontdekken. Dit brengt haar opnieuw naar verre oorden, maar deze keer zonder publiek en applaus. Kim voelt een diepe verbinding met de natuur, die haar helpt dichter bij zichzelf te komen. Dit brengt zij tot uiting in haar muziek, wat helend kan zijn als je daarvoor openstaat.

Wat zit er in dé toolkit voor optimale overlevingskansen die jou onderweg helpen? Wat zijn nou die cadeautjes voor je brein & je hart die jou vooruit duwen en weer oprapen als je bent gestruikeld? Marina spreekt over het belang van waardering en jouw authenticiteit. Met haar enthousiasme en levenservaring neemt zij jou mee in haar story!

Het verhaal van Johannes gaat over de kunst van het luisteren en hoe je bewuster kan worden van jouw 'innerlijke' zintuigen. Op zijn unieke, meditatieve manier van vertellen brengt hij jou in vervoering en kom je dichter bij je verlangens en behoeften. Je voelt je na zijn verhaal helemaal ontspannen en je focus op jouw doelen is weer scherp. "Je weet meer dan je denkt".

koop tickets hier

met dank aan onze partners